SZASI HOST-MARKET

DOMAIN | HOST | WEBDESIGN | MARKETING | NYOMTATÁS

DOMAIN
WEBTÁRHELY
MARKETING
WEBSERVICE
WEBDESIGN
● arculat tervezés, grafikai megoldások
● bemutatkozó honlapok
● katalógusok, webáruházak
● egyedi rendszerek fejlesztése
Részletek

Azonnali eredményeket akar elérni honlapjával?

Google Adwords hirdetéssel már aznap ott lehet a google keresések elején, a fizetős hirdetések közt. Ha új honlapja van vagy régi oldala nem szerepel a google organikus találatok közt az első oldalakon akkor próbálja ki az Adwords hirdetéseket. Egy Adwords kampányban megadhatunk 10-20 kulcsszavat, kifejezést amit egy napi limit mellett bekerül a kiemelt hirdetések közé, csak akkor kell a hirdetésért fizetni ha valóban meglátogatják a honlapját.

Mit nyújtunk egy Adwords kampány keretében:

  • segítség a kereső szavak, kifejezések kiválasztásához
  • honlapja megfelelő relevancia és kulcsszósűrűség beállítása
  • adwords fiók létrehozása
  • adwords fiók beállítása: napi limit, regionális korlátozások,  magas minőségmutatók
  • követőkódok beállítása

Milyen eredmények várhatóak?

Vegyünk egy egyszerű példát, egy átlagos tevékenységet végző cég számára, ha egy napi 1000 Ft-os limittel hirdetünk, mondjuk 60 napig. Körülbelül 1000 Ft-ért napi 20-30 látogatást kapunk, ami havi szinten 600-900 új látogatót jelent, de ne felejtsük el az is hogy egy ilyen hirdetés kb. 30-50 ezer megjelenést biztosít. A klikkelések árát a konkurencia ajánlata és a minőségmutatóink befolyásolják, tehát egy olyan esetben ahol erős a konkurencia egy klikkelés ára lehet 200-500 Ft is, de általában egy jól beállított kampányban 30-70 Ft /klikkelés áron hirdethetünk.

Miért éri meg az Adwords hirdetés?

Ha van egy üzletünk, tevékenységünk akkor ha hirdetünk ha nem akkor is ketyeg a rezsi, tehát ha hirdetünk és több vevőnk van egy adott hónapban az már csak nyereség. Nyilván valóan ha egy havi hirdetésünk ára nem hozza vissza a nyereségben akkor nem éri meg, de akkor érdemes elgondolkozni azon hogy megfelelő tevékenységet folytatunk megfelelően.

Mennyibe kerül egy Adwords kampány beállítása?

Egy Adwords kampány beállítása 25000 Ft, ami nem az Ön pénztárcáját terheli meg. Ha tőlünk rendeli meg Adwords kampány beállítását a munkadíjunk fejében egy 15000Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg, tehát Önnek egy szakszerű Adwords kampány beállítás nem kerül semmibe. Sőt azt is érdemes figyelembe venni, hogy sokan maguk kezdenek bele Adwords kampányba, mert úgy gondolják hogy maguk is meg tudják oldani, hát sajnos ezzel rossz tapasztalataim vannak, mert egy rosszul beállított Adwords kampány esetén az átlagos  klikkelés ára akár a duplájába is kerülhet, mint egy szakszerűen beállított kampány esetén.