SZASI HOST-MARKET

DOMAIN | HOST | WEBDESIGN | MARKETING | NYOMTATÁS

DOMAIN
WEBTÁRHELY
MARKETING
WEBSERVICE
WEBDESIGN
● arculat tervezés, grafikai megoldások
● bemutatkozó honlapok
● katalógusok, webáruházak
● egyedi rendszerek fejlesztése
Részletek

DOMAIN

Szolgáltató vállalja a megrendelő által megrendelt domain ügyintézését 1 munkanapon belül ( .hu domain esetén 1-2 munkanap az aktíválási idő, nemzetközi domain esetén változó de maximum néhány nap lehet).

Domain hosszabbítás esetén legkésőbb 1 héttel a lejárat előtt jelezzük a megrendelő felé az aktuális hosszabbítást, de általában már 30 nappal lejárat előtt tájékoztatjuk a megrendelőt (ez az aktuális domain szolgáltató értesítésétől függ).

Domain és domain hosszabbítás árak változásának jogát fenn tartjuk, ez általában a nemzetközi domainek esetében változhat, az aktuális valuta árfolyamoktól függően (EUR, USD).

Domain hosszabbítás elmaradása esetén, .hu domaint maximum 30 napig tudunk visszaaktíválni ez esetben dupla díjjért ami ilyenkor 2 évre hosszabbítódik, nemzetközi domainek esetén a lejárat után 7 napig tudjuk visszaktíválni felár nélkül, utána már csak felárral lehetséges ami elérheti a 80USD-t is. Kérjük figyeljenek oda a lejárati dátumokra!

WEBTÁRHELY

Szolgáltató részéről:

Szolgáltató vállalja a megrendelő által megrendelt tárhely aktíválását 1 munkanapon belül, melynek hozzáférését a megrendelőlapon megadott e-mail címre küldjük el.

Tárhelymegrendelés esetén a megrendelés elküldése után díjbekérőt állítunk ki és a fizetés beérkezés után aktíváljuk a szolgáltatást.

Szolgáltató vállalja hogy honlapja és levelezése az év 365 napján, napi 24 órában működni fog, ennek rendelkezési idejét 99,7%-ban határozzuk meg. Fenntartjuk a jogot szerver leállásra, karbantartási időszakra és egyéb hibák elhárítására, valamint rajtunk kívülálló okokból való kimaradásért (pl. szerver terem ellátási problémák, dns kiszolgálási hibák)

Hibaelhárítás maximum 24 órán belül, de természetesen hibabejelentés után azonnal kezeljük a problémákat. Hibabejelentést telefonon munkaidőben (8-16óráig), e-mail-ben (0-24óráig) fogadjuk.

Megrendelő részéről az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

Honlapjának tartalma nem sértheti más emberek és embercsoportok jogait, nem tartalmazhat warez, rasszista, felnőtt tartalmú, fajgyűlölő és egyéb törvénybe ütköző tartalmat illetve hivatkozásokat. Ilyen jellegű honlapokat azonnal felfüggesztjük.

Honlapjának file szerkezete nem tartalmazhat vírusokat illetve vírusos hivatkozásokat, valamint olyan file-okat amik spamolnak, ilyen esetekben a honlapot felfüggesztjük és amikor elhárította a megrendelő a hibákat akkor a megrendelő kérésére a honlapját visszaaktíváljuk.

A kimenő levelezés korlátozása 500db e-mail/óra, de ha nem valós, adathalászatból származó e-mail címekre való kiküldés esetén felfüggesztjük honlapját. Abban az esetben amikor ezt a megrendelő többször is megszegi, a 3. figyelmeztetés után honlapját végleg felfüggesztjük majd szerződést bontunk és a fennmaradó kifizetett időszakra pénzt nem adunk vissza.

Tárhely hosszabbítás elmaradás esetén 1 hét türelmi időt adunk kérésre, avagy a szolgáltatás kifizetésének hiányában honlapját felfüggesztjük.

 MARKETING

Mindennemű marketing szolgáltatásaink feltételeit írásban rögzítjük, melynek teljesítése akkor kezdődik meg amikor a szerződésben foglaltak szerinti összeg beérkezett.

Sikerdíjas marketing munkákat nem vállalunk!

NYOMTATÁS

Grafikai munkák megrendelése esetén, ügyfeleink által megrendelt munkák, a nyomdai munkák megkezdése előtt e-mail-ben az ügyfél jóváhagyása elküldjük. A nyomdai kivitelezés a megrendelő jóváhagyása nélkül nem kezdődik meg (e-mail-ben vagy írásban kérjük). A jóváhagyás utáni hibákért felelősséget nem vállalunk.

Minden esetben a nyomdai munkák megkezdése előtt a megrendelés teljes díját a megrendelőnek ki kell fizetnie. A jóváhagyás illetve fizetésből származó késésekért felelősséget nem vállalunk

FIZETÉS - SZÁMLÁZÁS

Minden szolgáltatáshoz megrendelés szükséges, domain és tárhely esetén formanyomtatványunkat szükséges kitölteni, más szolgáltatás megrendelése esetén egyedi szerződést kitölteni. Minden esetben a szolgáltatás megkezdése előtt díjbekérőt küldünk a szolgáltatáshoz, majd a díj beérkezése után aktíváljuk a szolgáltatást illetve a megrendelés tárgyát.

Számlát a fizetés után azonnal kiállítjuk a megrendelő dokumentumon kitöltött adatok alapján, valamint 7 naptári napon belül postára adjuk igény szerint.

Késedelmes fizetésből felmerülő hibákért és költségekért felelősséget nem vállalunk!

Fenntartjuk a jogot hogy bármely szolgáltatásból fennmaradó tartozás esetén az ügyfél összes szolgáltatását felfüggeszthetjük.

MINŐSÉG - GARANCIA

Host szolgáltatásink minőségét IBM szerverek biztosítják, 4 és 8 magos processzorokkal, sas hdd-kel szerelve. A szerverek elhelyezést a Dataneum szerverközpont biztosítja, klimatizált, steril és szünetmentes ellátást biztosítanak.

Szolgáltatásaink garanciáját a fenti paraméterek alapján a következőképpen állapítjuk meg: ha ügyfelünk nem elégedett szolgáltatásunkkal és az ebből eredő károkért a maximum a szolgáltatás díjának 30%-ig áll módunkban visszatéríteni.

Akinek pl. nagy forgalmú webáruháza van és úgy érzi hogy kisebb üzemzavar is nagy károkat okoz, az ilyen esetekben egyedi megoldásokat kell keresni a legkisebb üzemzavar elkerülésére (pl. saját szerver, vagy egyéb megoldások).